Nova-isolatie.nl

Het spouwmuurisolatie bedrijf voor Midden Nederland.

www.nova-isolatie.nl

Hoe de doelgroep wordt gemotiveerd om contact op te nemen met Nova-isolatie.nl.

Gif Nova isolatie

Betrouwbaar & gebruiksvriendelijk

We benaderden navigatie, interface en het ontwerp met de verschillende doelen in gedachte. Comfortabele lettertypen, specifieke iconen, communicatieve foto's en interactieve elementen brengen de visie van Nova-isolatie tot leven.

Het resultaat

Onze aanpak

Beelden spreken boekdelen. Daarom kiezen wij voor grote afbeeldingen die het kluswerk, de klanten of de huizen uit periode 1920-1976 weergeven. We maken gebruik van speelse iconen die verwijzen naar de bouw.

Een duidelijk verhaal

Door middel van een concreet stappenplan word de doelgroep meegenomen door de werkwijze van Nova Isolatie. Door deze stappen weet de doelgroep wat zij kunnen verwachten van Nova-isolatie.

Goed advies!

De doelgroep wordt op verschillende manieren aangezet tot actie. We willen dat zij contact opnemen met Marc. Op de website zijn daarom verschillende contactmogelijkheden gezet. Hiermee verlagen wij de drempel voor de doelgroep om contact met Nova-isolatie op te nemen.

Tevreden woorden

De opdrachtgever

"Ik ben erg blij met de website die Space Turtle voor mij heeft gemaakt. Het ontwerp is modern en professioneel en de website is gemakkelijk te navigeren. Het team was zeer behulpzaam en reageerde snel op mijn vragen en verzoeken. Ik zou Space Turtle zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een creatief, betrouwbaar en professioneel webdesign bedrijf."

Marc
Directeur van Nova Isolatie
Space Turtle: Marc van Nova-isolatie
Kies net als Nova-isolatie voor het All-in 'Website in een Week' -pakket!
de andere cases

Ons werk